Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8628 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Powiem ci sethur, ze ogólnie jak widze te fotki niektore, to smiech mnie ogarnia. Jak te młode dziewczyny sie wyginają do aparatu. Wiem czemu to ma słuzyc, ale od tego sa stronki typu fotka.pl czy jakies inne randkowe. Moj syn ma 12 lat i czasem widzi strone główną portalu i nawet on sie smieje i mowi ze takiej dziewczyny to on by nie chciał. Ja pytam ale jakiej?? A on, ze takiej co pokazuje biust i majtki wszystkim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Hilton to ty też lubisz używać te brzydkie słówka,huj,kurwa. Ja pierdolę znów wróciłem do polski.
Chyba teraz na Grenlandię ucieknę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:
sethur, podejrzewałeś mnie o to ze szukam seksu na forum???? jesli by tak było, to uwierz, ze założyłabym watek pod tytułem "szukam faceta, ktory mnie zerżnie i zrobi to dobrze".
Ciekwe czy ktos by sie zgłosił

Hilton, ja bym byl na TAK, alem juz zajety w rznieciu.
Mam jednak kolege...na dodatek Polak...

A zna sie na rzeczy? I najlepiej zeby był po trzydziestece, bo nie chce mi sie juz mówic co i jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adrenalina54)
Wiking
Na jednym koncie (pulpicie bo żona się czepia) nie można otworzyć dwóch kont na MN. Tylko na dwóch oddzielnych pulpitach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Hilton a byłaś Ty w Hiltonie w Polsce , jesteś interesująca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell napisał:
Hilton to ty też lubisz używać te brzydkie słówka,huj,kurwa. Ja pierdolę znów wróciłem do polski.
Chyba teraz na Grenlandię ucieknę.

Nie rozumiem skąd ta bulwersacja, skoro sam uzywasz brzydkich słów. ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Kowalski10 napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:
sethur, podejrzewałeś mnie o to ze szukam seksu na forum???? jesli by tak było, to uwierz, ze założyłabym watek pod tytułem "szukam faceta, ktory mnie zerżnie i zrobi to dobrze".

Haha.. nie, nie o to .... Ja tez napisalbym wprost o co by mi chodzilo, gdyby mi chodzilo (taaki krakowski narcyzmik).

Jak napisalem: wydaje mi sie ze Erotica ma tutaj wiecej kont i cos jej sie pochrzanilo, moze probowala uzywac obydwoch na raz w roznych kartach przegladarki. Wydaje mi sie ze robi sobie jaja, a co po niektorzy wzieli sobie do serca... albo nieco nizej Taaka zabawa zaczepno-obronna, tylko przeprowadzona nieco nieumiejetnie

Erotica to AsiaN, jak mi sie wydaje. Dawna Klaudia 39.

Z AsiaN to mi sie widzi, nie wydaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:

Hilton, ja bym byl na TAK, alem juz zajety w rznieciu.
Mam jednak kolege...na dodatek Polak...

A zna sie na rzeczy? I najlepiej zeby był po trzydziestece, bo nie chce mi sie juz mówic co i jak

...jemu nie trzeba nic mowic...co wiecej, z nim nawet nie trzeba rozmawiac...dobry z niego czlowiek, jak trzeba to pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
adrenalina54 napisał:
Na jednym koncie (pulpicie bo żona się czepia) nie można otworzyć dwóch kont na MN. Tylko na dwóch oddzielnych pulpitach.
adrenalina, co ty gadasz??? Na jednym pulpicie mozesz sobie otworzyc i 100 kont jesli masz tyle adresów e-mail. I na dodatek jesli nadązysz to mozesz sie jednorazowo na wszystkoch zalogowac otwierając do kazdego loginu przeglądarke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:
Kowalski10 napisał:
4frt

...jemu nie trzeba nic mowic...co wiecej, z nim nawet nie trzeba rozmawiac...dobry z niego czlowiek, jak trzeba to pomoze [/quote

to ja sie na to pisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok